Senzorji hitrosti KITAS 2+


Pošljite povpraševanje!

Za več informacij si oglejte PDF letak (spodaj) ali oddajte povpraševanje.

 

Opis

Dajalci impulzov za analogne in digitalne tahografe (MTCO 1324, DTCO 1381)

Inteligentni senzorji KITAS 2+ spadajo v novo generacijo senzorjev hitrosti. Omogočajo varen prenos signalov menjalnika s pomočjo inovativnega integriranega kriptografskega vezja, in sicer brez uporabe armiranega kabla.

Inteligentni senzorji KITAS spadajo v novo generacijo senzorjev hitrosti. Z inovativnim kriptografskim integriranim vezjem se signali menjalnika varno prenašajo tudi brez
armiranega kabla. Kot tipalo se uporablja statično delujoče integrirano vezje s Hallovim učinkom, katero pretvarja vrtenje impulznega ali zobniškega kolesa v električne signale. Hkrati s šifriranimi podatki o vrtljajih pošilja tudi običajen signal v realnem času. S primerjavo teh dveh virov lahko tahograf varno zazna manipulacije podatkov, zato senzor KITAS in tahograf tvorita avtoriziran sistem. Povezava med serijskima številkama senzorja KITAS in tahografa dodatno poveča varnost pred manipulacijami.

Več informacij najdete v PDF Letaku.

Glavne prednosti senzorjev KITAS so varen prenos podatkov menjalnika tudi brez armiranega kabla, povečana varnost s povezavo serijskih številk senzorja in tahografa ter tvorjenje avtoriziranega sistema v kombinaciji s tahografom.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka