Baterija DTCO za tahografe


Pošljite povpraševanje!

Za več informacij si oglejte PDF letak (spodaj) ali oddajte povpraševanje.

 

Opis

Originalne baterije za digitalne in pametne tahografe VDO® DTCO

Baterije DTCO zagotavljajo originalno VDO kakovost, skladnost, povezanost, trajnost in varnost. Zasnovane so za digitalne in pametne tahografe, ob upoštevanju vseh tržnih standardov. Uporabljajo jih glavni proizvajalci tahografov. Baterija je pakirana v folijo, da tudi pri daljšem shranjevanju ohranja originalne lastnosti.

Lastnosti (specificikacija proizvajalca):
• Vrsta baterije: LI (litij-tionilklorid)
• Napetost: 3.6 V
• Kapaciteta: 1000 mAh
• Dimenzije: v 24,8 mm, ø 14,5 mm, teža: 8,5 g
• Temperaturno območje delovanja: -60/+85°C

OPOZORILO: Zamenjavo baterije v DTCO 1381 opravite samo v odobrenih delavnicah za tahografe. Z nepravilnim ravnanjem ali shranjevanjem baterije se izpostavljate nevarnosti požara, eksplozije in hudih opeklin. Ne izvajajte ponovnega polnjenja baterije, baterije ne tolčite, ne razstavljajte, ne izpostavljajte vročini nad 100°C, ne povzročite kratkega stika in je ne izpostavljajte vodi. Baterijo shranjujte izven dosega otrok in v originalni embalaži. Izrabljeno baterijo nemudoma odstranite na ustrezen način.

Tehnični podatki se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila!

Glavne prednosti baterij DTCO so originalna kakovost, kvalitetna zasnova in izdelava, skladnost s standardi, posamično pakiranje za ohranjanje lastnosti in nizka stopnja samoizpraznitve.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka