Avtoradio VDO 12V (brez BT)

Original price was: 125,00€.Current price is: 112,50€. + DDV

Kategorija:

Opis

Pri avtoradiih VDO se izkušnje srečajo z inovativnostjo.

Avtoradio VDO je robusten, enostaven za uporabo in estetski – uživajte v čudovitem zvoku!

Raziščite novo generacijo radijskih sprejemnikov, ki so rezultat naših bogatih izkušenj. VDO zvočni sistemi za vozila zasluženo uživajo visok ugled. Novo serijo odlikuje čista, estetska oblika v mat črni izvedbi z impresivno VDO modro osvetlitvijo in odlično predvajanje zvoka z vseh vrst sodobnih glasbenih virov.

VDO avdio sistemi za vozila so rezultat nenehnega procesa optimizacije izdelkov. Zaradi zanesljive izdelave so idealni za vsakodnevno uporabo, od vožnje po avtocestah do težkega terena. Pregledno oblikovanje, veliki gumbi in enostavne tipke vam bodo olajšali rokovanje. Z intuitivnim vmesnikom boste enostavno dostopali do premišljenega nabora funkcij in uživali v visoki kakovosti ter enostavni uporabi.

Možnost izbire med štirimi impresivnimi modeli

Avtoradio VDO lahko izberete v štirih različicah: na voljo sta po dve 12-voltni in dve 24-voltni izvedbi. V osnovni izvedbi so naprave opremljene z RDS tunerjem, USB priključkom za MP3 in WMA datoteke, notranjim ojačevalcem in 8 GB prostora za shranjevanje vsebin, v višji različici pa tudi z Bluetooth povezavo.

Glavne prednosti vsakega avtoradia VDO so visoka kakovost, zanesljiva izdelava, estetska preglednost, enostavna uporaba in odlično predvajanje zvoka z različnih virov.

Tukaj predstavljen model je brez Bluetooth povezave: TR711U-BU.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka