Avtoradio Continental 24V z Bluetooth povezavo

Original price was: 155,00€.Current price is: 139,50€. + DDV

 

Kategorija:

Opis

Pri avtoradiih Continental se izkušnje srečajo z inovativnostjo.

Avtoradio Continental je robusten, enostaven za uporabo in estetski – uživajte v čudovitem zvoku!

Raziščite novo generacijo radijskih sprejemnikov, ki so rezultat naših bogatih izkušenj. Continental zvočni sistemi za vozila zasluženo uživajo visok ugled. Novo serijo odlikuje čista, estetska oblika v mat črni izvedbi s prijetno Continental oranžno osvetlitvijo in odlično predvajanje zvoka z vseh vrst sodobnih glasbenih virov.

Continental avdio sistemi za vozila so rezultat nenehnega procesa optimizacije izdelkov. Zaradi zanesljive izdelave so idealni za vsakodnevno uporabo, od vožnje po avtocestah do težkega terena. Pregledno oblikovanje, veliki gumbi in enostavne tipke vam bodo olajšali rokovanje. Z intuitivnim vmesnikom boste enostavno dostopali do premišljenega nabora funkcij in uživali v visoki kakovosti ter enostavni uporabi.

Možnost izbire med štirimi impresivnimi modeli

Avtoradio Continental lahko izberete v štirih različicah: na voljo sta po dve 12-voltni in dve 24-voltni izvedbi. V osnovni izvedbi so naprave opremljene z RDS tunerjem, USB priključkom za MP3 in WMA datoteke, notranjim ojačevalcem in 8 GB prostora za shranjevanje vsebin, v višji različici pa tudi z Bluetooth povezavo.

Glavne prednosti vsakega avtoradia Continental so visoka kakovost, zanesljiva izdelava, preglednost, enostavna uporaba in odlično predvajanje zvoka z različnih virov.

Tukaj predstavljen modela z Bluetooth povezavo je: TR7423UB-OR.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka