TAHOMOBIL® je Mobilna delavnica za popolno storitev kontrole tahografa.

Zapravljen čas se ne povrne. V vsaki panogi, tudi transportni, obstajajo opravki, ki bi se jim raje izognili, ker vam jemljejo čas in običajno tudi denar. Vendar pa so ti opravki – servisi, pregledi in kontrole – nujni za varno delo in kakovostno storitev. Običajno vsak tak opravek zahteva pot do ustreznega ponudnika storitev, v zadnjem času pa se pojavlja nov trend mobilnih delavnic, ki vam lahko prihrani marsikatero delovno uro. Storitev se opravi kar na vašem dvorišču – po novem tudi kontrola tahografa.

Največja prednost, ki jo z mobilno delavnico ponujamo svojim naročnikom, je prihranek časa in dodatnih kilometrov, saj lahko z mobilno delavnico TAHOMOBIL® storitev kontrole tahografa opravimo kar na vašem dvorišču.

Čas je dragocen

Taho Center - TAHOMOBIL mobilna delavnicaTAHOMOBIL® je trenutno edina mobilna delavnica za kontrolo tahografov v Sloveniji. Standardni dostavnik navzven odstopa le po značilni grafični podobi, notranjost tovornega prostora pa je zgodba zase. TAHOMOBIL® smo namreč opremili z vsemi orodji in opremo za popolno storitev kontrole tahografa, ki se ne razlikuje od tiste v stacionarni delavnici za kontrolo tahografov. Storitev opravimo v enakem časovnem okviru, bistvena prednost za naročnika pa je velik prihranek pri delovnem času voznika in vozila, saj se za opravljeno kontrolo ni treba voziti do delavnice in čakati na opravljeno storitev. Za naročilo mobilne storitve ali pripravo ponudbe po meri nas pokličite na 051 415 276 ali pišite na info@tahocenter.si.

Taho Center - TAHOMOBIL mobilna delavnica     Taho Center - TAHOMOBIL mobilna delavnica

Več o storitvi TAHOMOBIL® v letaku, ki ga odprete s klikom:

TahoCenter TAHOMOBIL mobilna enota slider