Taho programer Optimo2


Pošljite povpraševanje!

Za več informacij si oglejte PDF letak (spodaj) ali oddajte povpraševanje.

 

Opis

Najnovejša generacija vrhunske opreme za tahografske delavnice

Stoneridge Optimo2

Stoneridge Electronics predstavlja Optimo2, najnovejšo delavniško napravo za programiranje, zasnovano z mislijo na uporabnika. Robustna brezžična Optimo2 tablica uporablja preverjeno tehnologijo in zagotavlja vse in še več, kar delavnica za tahografe potrebuje za programiranje in kalibracijo tahografov. Med orodji za programiranje tahografov je Stoneridge Optimo2 prva izbira delavnic.

Optimo2 omogoča brezžično programiranje in kalibracijo (umerjanje) analognih, digitalnih in pametnih tahografov. Tablica je opremljena z najsodobnejšo tehnologijo. Ponuja odlične programske aplikacije, njena zasnova pa je osredotočena na hitro in enostavno uporabo. Tablica Optimo2 izpolnjuje tudi najnovejše zakonske zahteve (avgust 2023).

Poleg najsodobnejše tehnologije, odličnih aplikacij in preproste uporabe Optimo2 vključuje tudi posodobitev za izpolnjevanje zahtev zakonodaje o tahografih Smart 2, ki začne veljati avgusta 2023. Ta posodobitev vsebuje vse, kar potrebujete za delo s tahografi Smart 2 v servisnem centru.

Podroben opis in specifikacije v PDF letaku.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka