Mobilne aplikacije za Android (Mobile Apps)

Obe aplikaciji sta na voljo brezplačno v Google Play trgovini!
Več informacij in povezave sta spodaj.

 

Kategorija:

Opis

Uporabne brezplačne Android aplikacije za pametne telefone

Aplikacija Duo Mobile

Taho Center - Mobile Apps - Duo Mobile

Aplikacija Duo Mobile vam ponuja vse prednosti tehnologije Duo. S to intuitivno aplikacijo se vaš telefon sinhronizira s SE5000 Exakt Duo ali Duo2, kar vam omogoča dodaten zaslon Duo. To pomeni, da se na zaslonu vašega telefona sproti odšteva preostali čas vožnje in počitka, prikazana pa so tudi priročna opozorila, ki vam pomagajo, da se držite zakonskih omejitev. Aplikacija je na voljo brezplačno v Google Play Trgovini.

Aplikacija Tacho Center

Taho Center - Mobile Apps - Tacho Center

Aplikacija Tacho Center omogoča brezžično upravljanje s podatki tahografa – brez pritrjevanja kablov ali opreme za prenos lahko na svoj telefon prenesete vozniško kartico in podatke enot v vozilu. Tacho Center vam sporoči tudi, kdaj ste nazadnje prenesli podatke za določenega voznika ali vozilo, kar vam omogoča učinkovito upravljanje vašega voznega parka. Ko informacije prenesete na svoj telefon, jih lahko po elektronski pošti pošljete na kateri koli računalnik, ali pa jih posredujete svoji programski opremi za analizo podatkov. Aplikacija je na voljo brezplačno v Google Play Trgovini.

Opomba

TahoCenter Tacho Link za Mobile AppsZa uporabo brezplačnih mobilnih aplikacij Duo Mobile in Tacho Center potrebujete ključ Tacho Link, ki prek Bluetootha omogoča povezavo med digitalnim tahografom in telefonom z operacijskim sistemom Android. Tacho Link je na voljo na tej povezavi: https://tahocenter.si/spletna-trgovina/stoneridge-tacho-link

Več informacij o mobilnih aplikacijah in Tacho Linku lahko preberete v zavihku PDF Letak.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka