Garmin dēzl LGV 710 (zaslon 7″)

Original price was: 375,40€.Current price is: 337,86€. + DDV

Kategorija:

Opis

Navigacijska naprava za tovorna vozila

Garmin dēzl™LGV 610, 710, 810 in 1010 so popolne spremljevalke za voznike tovornih vozil, opremljene z velikimi, preglednimi zasloni na dotik, ki jih lahko uporabljate v ležečem ali pokončnem položaju (modela 810 in 1010). Z njimi lahko načrtujete pot, prilagojeno velikosti in masi vašega tovornjaka, na poti poiščete tovornjakom prijazna parkirišča in priljubljena postajališča, na cilju pa možne lokacije za natovarjanje ali skladišča. S koristnimi obvestili potujte brez težav in se izognite težavnim nadvozom, ostrim ovinkom in strmim naklonom. Napravo lahko upravljate glasovno, da bodo vaše roke vedno varno na volanu.

Glavne prednosti navigacijskih naprav Garmin dēzlTM LGV so veliki in pregledni zasloni, načrtovanje poti po meri vozila, enostavno in varno upravljanje tudi v slovenskem jeziku, široka podpora vozniku za udobna in varna potovanja, enostavni in pregledni zemljevidi visoke kakovosti ter opcijska oprema za še večjo uporabnost.

TahoCenter Garmin LGV zemljevidiZemljevidi

Družba Garmin ponosno uporablja zemljevide družbe HERE, ki zagotavlja najnovejše, natančne in zanesljive zemljevide, saj jim vsak dan doda 2,7 milijona sprememb.

Posodabljanje na www.garmin.com/express

S programsko opremo Garmin Express lahko prenašate in nameščate najnovejše posodobitve zemljevidov in programske opreme za napravo. Z najnovejšimi kartografskimi podatki bo naprava še naprej izračunavala natančne in učinkovite načrtovane poti. Garmin Express je na voljo za računalnike Windows in Mac.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka