Priročnik

Tahografske storitve

Taho Center je vodilni specializirani tahografski center v vzhodni Sloveniji.
Že od leta 2008 profesionalna ekipa v Celju skrbi za vaše tahografe in razvija celovite ter strokovne rešitve, s katerimi vam olajšamo delo in vas odrešimo skrbi.

Če si želite varnega poslovanja brez glob, več nadzora, občutka miru in pomoč v morebitni zagati, potem se pridružite skoraj tisoč prevoznikom, ki zaupajo Taho Centru.

Priročnik Taho Centra

Taho Center je specializirani tahografski center s pooblaščeno in akreditirano delavnico za kopiranje in arhiviranje tahografskih podatkov.

Priročnik Taho Centra je knjižica male velikosti, v resnici pa velikanska zakladnica zelo podrobnih informacij o ročnem vnašanju aktivnosti voznika v digitalni tahograf. Podrobna navodila in slike vsakega koraka posebej praktično onemogočajo, da bi naredili napako pri uporabi. Kot tak je priročnik idealni sopotnik voznika na poti, uporaben pa tudi za vodjo voznega parka, da vozniku pomaga, kadar je v dvomu.

Cena priročnika je samo 10 €. Za 15 € pa lahko naročite komplet priročnika in pregledne zloženke, ki pomaga vozniku organizirati čas vožnje in počitka.

Andrej Vodenik s.p.

Sedež podjetja
Kidričeva ulica 25
3000 Celje

Delavnica za tahografe
Gaji 44, Trnovlje
3000 Celje

Koordinate
46.243218, 15.302074

080 TAHO  (SLO)

Vaše povpraševanje