Garmin DriveSmart 61 LMT-D

217,62 brez DDV

Kategorija:

Opis

7-palčna satelitska navigacija za popotnike

Garmin DriveSmart 61 LMT-D je popolna spremljevalka za voznike, ki na poti radi uživajo v odkrivanju novih pustolovščin. Satelitska navigacijska naprava Garmin DriveSmart je opremljena s preprostimi meniji in razločnimi zemljevidi, ki so pregledno, zavoj za zavojem, prikazani na svetlem 7-palčnem visokoločljivostnem zaslonu od roba do roba, ki deluje na dotik. Poleg prometnih informacij in posodabljanja zemljevidov so za varnejšo vožnjo na voljo tudi koristna opozorila za voznika.

TahoCenter Garmin DriveSmart 61 LMT-DOpcija: brezžična vzvratna kamera za večjo preglednost
Navigacijska naprava za popotnike DriveSmart 61 LMT-D je združljiva z brezžično vzvratno kamero Garmin BC™ 35 (na prodaj posebej). Ob združitvi naprava dēzl prikazuje posredovane posnetke neposredno na zaslonu.

Glavne prednosti navigacijske naprave Garmin DriveSmart 61 LMT-D so velik zaslon, enostavna uporaba, izogibanje prometnim zastojem, preprosti in pregledni visokokakovostni zemljevidi
s posodobitvami ter široka podpora vozniku za udobna in varna popotovanja.

TahoCenter Garmin zemljevidi vse navigacijeZemljevidi

Družba Garmin ponosno uporablja zemljevide družbe HERE, ki zagotavlja najnovejše, natančne in zanesljive zemljevide, saj jim vsak dan doda 2,7 milijona sprememb.

Posodabljanje na www.garmin.com/express

S programsko opremo Garmin Express lahko prenašate in nameščate najnovejše posodobitve zemljevidov in programske opreme za napravo. Z najnovejšimi kartografskimi podatki bo naprava še naprej izračunavala natančne in učinkovite načrtovane poti. Garmin Express je na voljo za računalnike Windows in Mac.

PDF Letak

PDF Letak bo kmalu spet na voljo!