Garmin DriveSmart 76 MT-S

195,48 + DDV

Ni na zalogi

Opis

7-palčna (178 mm) satelitska navigacija za popotnike

TahoCenter - Garmin DriveSmart 76 MT-SSatelitska navigacijska naprava Garmin DriveSmart™ 76 MT-S je popolna spremljevalka na družinski vožnji, izletih konec tedna ali vsakodnevni vožnji na delo. Funkcije, kot so glasovno upravljanje, Garmin Real Directions za glasovno usmerjanje, pametna obvestila, opozorila, prostoročno klicanje in še mnoge druge, vam bodo omogočile preprosto spremljanje vsebine ter varno vožnjo z rokami na volanu in pogledom na vozišču. Z Wi-Fi® tehnologijo boste brezžično posodabljali programsko opremo in zemljevide.

Glavne prednosti navigacijske naprave Garmin DriveSmart™ 76 MT-S so velik zaslon, glasovne funkcije, enostavna in varna uporaba, povezljivost s pametnimi telefoni, izogibanje prometnim zastojem, visokokakovostni zemljevidi s posodobitvami ter široka podpora vozniku za udobna in varna popotovanja.

  • Lahko berljiv, svetel 7-palčni zaslon omogoča preprost ogled pomembnih informacije in podrobnosti zemljevida.
  • Glasovna pomoč? Samo izgovorite ukaz. Naprava Garmin DriveSmart se odzove na izgovorjeno in vas vodi do želene lokacije.
  • Prostoročno klicanje s pomočjo Bluetooth povezave omogoča telefonske pogovore, ne da bi za to morali spustiti volan.
  • Preprosto brezžično posodabljanje zemljevidov in programske opreme z vgrajeno tehnologijo Wi-Fi®.
  • Prometne informacije v živo za izogibanje zastojem, iskanje obvozov za prihranek časa ter ogled vremenskih razmer. *
  • Cene goriva na poti se lahko od črpalke do črpalke močno razlikujejo. Prejemajte najnovejša obvestila in prihranite. *
  • Pametna obvestila, ki jih prejmete na svoj telefon, si lahko ogledate kar na zaslonu navigacijske naprave. *

* Z združljivim pametnim telefonom in naloženim programom Garmin Drive™.

TahoCenter - Garmin DriveSmart 76 kamera BC40Opcija: brezžična vzvratna kamera za večjo preglednost
Za varnejšo vzvratno vožnjo lahko navigacijsko napravo DriveSmart 76 MT-S povežete z brezžično vzvratno kamero Garmin BC™ 40 (na prodaj posebej, montaža na okvir tablice). Ob združitvi naprava DriveSmart prikazuje posredovane posnetke neposredno na zaslonu.

TahoCenter Garmin zemljevidi vse navigacijeZemljevidi

Družba Garmin ponosno uporablja zemljevide družbe HERE, ki zagotavlja najnovejše, natančne in zanesljive zemljevide, saj jim vsak dan doda 2,7 milijona sprememb.

Posodabljanje na www.garmin.com/express

S programsko opremo Garmin Express lahko prenašate in nameščate najnovejše posodobitve zemljevidov in programske opreme za napravo. Z najnovejšimi kartografskimi podatki bo naprava še naprej izračunavala natančne in učinkovite načrtovane poti. Garmin Express je na voljo za računalnike Windows in Mac.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka