Garmin dēzl LGV 700 (6,95″)

300,24 + DDV

Ni na zalogi

Opis

Navigacijska naprava za tovorna vozila

Navigacijska naprava Garmin dēzl™ LGV 700 je popolna spremljevalka za voznike tovornih vozil, opremljena z velikim (6,95”), preglednim zaslonom na dotik. Z njo lahko načrtujete pot, prilagojeno velikosti in masi vašega tovornjaka, na poti poiščete tovornjakom prijazna parkirišča in priljubljena postajališča, na cilju pa možne lokacije za natovarjanje ali skladišča. S koristnimi obvestili potujte brez težav in se izognite težavnim nadvozom, ostrim ovinkom in strmim naklonom. Napravo lahko upravljate glasovno, da bodo vaše roke vedno varno na volanu, pogled pa na cesti.

Lastnosti naprave
Zaslon: 6.95“ / 152 x 89 mm, širokokotni IPS, barvni TFT, on-cell kapacitvni zaslon, 1024 x 600 px
Velikost naprave: (š) 177 x (v) 106 x (g) 19 mm, 240 g
Podpora za SD kartice: microSD™ (kartice na prodaj ločeno)
Baterija: polnilna Li-ion, avtonomija do 2h
Možnosti namestitve: vakuumsko prijemalo, nosilec za pritrditev z vijaki

Glavne prednosti navigacijske naprave Garmin dēzlTM LGV 700 so pregleden 6,95-palčni zaslon, načrtovanje poti po meri vozila, enostavno in varno upravljanje tudi v slovenskem jeziku, podpora vozniku za udobna in varna potovanja, enostavni in pregledni zemljevidi visoke kakovosti ter opcijska oprema za še lažjo uporabo.

Kamere za vzvratno vožnjo, ki so na voljo za Garmin dēzl™ LGV 700 navigacijsko napravo:
1. Garmin BC™30 (za model LGV 700)
3. Garmin BC™40 (za model LGV 700 in DriveSmart 76 MT-S)

TahoCenter Garmin LGV zemljevidiZemljevidi

Družba Garmin ponosno uporablja zemljevide družbe HERE, ki zagotavlja najnovejše, natančne in zanesljive zemljevide, saj jim vsak dan doda 2,7 milijona sprememb.

Posodabljanje na www.garmin.com/express

S programsko opremo Garmin Express lahko prenašate in nameščate najnovejše posodobitve zemljevidov in programske opreme za napravo. Z najnovejšimi kartografskimi podatki bo naprava še naprej izračunavala natančne in učinkovite načrtovane poti. Garmin Express je na voljo za računalnike Windows in Mac.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka