Garmin dēzl LGV 1000 (10″)

Kategorija:

Opis

Navigacijska naprava za tovorna vozila

Navigacijska naprava Garmin dēzl™ LGV 1000 je popolna spremljevalka za voznike tovornih vozil, opremljena z velikim, preglednim zaslonom na dotik, ki ga lahko uporabljate v ležečem ali pokončnem položaju. Z njo lahko načrtujete pot, prilagojeno velikosti in masi vašega tovornjaka, na poti poiščete tovornjakom prijazna parkirišča in priljubljena postajališča, na cilju pa možne lokacije za natovarjanje ali skladišča. S koristnimi obvestili potujte brez težav in se izognite težavnim nadvozom, ostrim ovinkom in strmim naklonom. Napravo lahko upravljate glasovno, da bodo vaše roke vedno varno na volanu, pogled pa na cesti.

TahoCenter Garmin LGV 800+1000 pokončno bLastnosti naprave
Zaslon: 10“ / 216 x 135 mm, širokokotni IPS, barvni TFT, on-cell kapacitvni zaslon, 1280 x 800 px, ležeče ali pokončno
Velikost naprave: (š) 245 x (v) 154 x (g) 21 mm, 534 g
Podpora za SD kartice: microSD™ (kartice na prodaj ločeno)
Baterija: polnilna Li-ion, avtonomija do 2h
Možnosti namestitve: napajalni magnetni nosilec z vakuumskim prijemalom, nosilec za pritrditev z vijaki ter vmesnik s kroglico in ploščo AMPS

Glavne prednosti navigacijske naprave Garmin dēzlTM LGV 1000
so pregleden 10-palčni zaslon, načrtovanje poti po meri vozila, enostavno in varno upravljanje tudi v slovenskem jeziku, podpora vozniku za udobna in varna potovanja, enostavni in pregledni zemljevidi visoke kakovosti ter opcijska oprema za še lažjo uporabo.

Kamera za vzvratno vožnjo, ki je na voljo za Garmin dēzl™ LGV 1000 navigacijsko napravo:
1. Garmin BC™35 (za modela LGV 800 in LGV 1000)

TahoCenter Garmin LGV zemljevidiZemljevidi

Družba Garmin ponosno uporablja zemljevide družbe HERE, ki zagotavlja najnovejše, natančne in zanesljive zemljevide, saj jim vsak dan doda 2,7 milijona sprememb.

Posodabljanje na www.garmin.com/express

S programsko opremo Garmin Express lahko prenašate in nameščate najnovejše posodobitve zemljevidov in programske opreme za napravo. Z najnovejšimi kartografskimi podatki bo naprava še naprej izračunavala natančne in učinkovite načrtovane poti. Garmin Express je na voljo za računalnike Windows in Mac.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka