Garmin dēzlCam 785 LMT-D

397,62 brez DDV

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

7-palčna GPS navigacijska naprava z vgrajeno kamero

Garmin dēzl™ 785 LMT-D z velikim, 7-palčnim zaslonom na dotik je popolna spremljevalka za voznike tovornih vozil, ki želijo navigacijsko napravo z ustrezno velikim zaslonom. Poleg vrhunskih zemljevidov, navigacije z glasovnim upravljanjem in naprednih funkcij povezljivosti ima tudi vgrajeno kamero na armaturni plošči, ki samodejno snema vožnjo in shrani videoposnetke morebitnih nezgod.

TahoCenter Garmin dezl 785 LMT-DOpcija: brezžična vzvratna kamera za večjo preglednost
Navigacijska naprava za tovornjake dēzl™ 785 je združljiva z brezžično vzvratno kamero Garmin BC™ 35 (na prodaj posebej). Ob združitvi naprava dēzl prikazuje posredovane posnetke neposredno na zaslonu.

Glavne prednosti navigacijske naprave Garmin dēzl™ 785 LMT-D so velik zaslon, vrhunski zemljevidi, možnost glasovnega upravljanja navigacije, vgrajena kamera in napredne funkcije povezljivosti.

TahoCenter Garmin zemljevidi vse navigacijeZemljevidi

Družba Garmin ponosno uporablja zemljevide družbe HERE, ki zagotavlja najnovejše, natančne in zanesljive zemljevide, saj jim vsak dan doda 2,7 milijona sprememb.

Posodabljanje na www.garmin.com/express

S programsko opremo Garmin Express lahko prenašate in nameščate najnovejše posodobitve zemljevidov in programske opreme za napravo. Z najnovejšimi kartografskimi podatki bo naprava še naprej izračunavala natančne in učinkovite načrtovane poti. Garmin Express je na voljo za računalnike Windows in Mac.

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka