Avtoradio VDO USB

75,80 brez DDV

Ni na zalogi

Kategorija:

Opis

Pri avtoradiih VDO se izkušnje srečajo z inovativnostjo.

Avtoradio VDO je robusten, enostaven za uporabo in estetski – uživajte v čudovitem zvoku!

Raziščite novo generacijo radijskih sprejemnikov, ki so rezultat naših bogatih izkušenj. VDO zvočni sistemi za vozila so si v »infotainment« svetu prislužili velik ugled. Novo serijo odlikuje estetska skladnost in odlično predvajanje zvoka z vseh vrst sodobnih glasbenih virov.

VDO avdio sistemi za vozila so rezultat nenehnega procesa optimizacije izdelkov. Zaradi robate in zanesljive konstrukcije so idealni za vsakodnevno uporabo, od vožnje po avtocestah do težkega terena. Pregledno oblikovanje, veliki gumbi in enostavne tipke vam bodo olajšali rokovanje z VDO radijskimi sprejemniki. Vsak avtoradio VDO odlikujeta visoka kakovost in enostavnost uporabe. Intuitivni vmesnik ponuja enostaven dostop do premišljenega nabora funkcij ter zadovoljstvo ob preprostem rokovanju.

Glavne prednosti vsakega avtoradia VDO so visoka kakovost, estetska preglednost, enostavna uporaba in odlično predvajanje zvoka z različnih nosilcev.

Možnost izbire med štirimi impresivnimi modeli

Avtoradio VDO lahko izberete v štirih različicah: na voljo sta po dve 12-voltni in dve 24-voltni izvedbi (samo z USB priključkom ali z USB in CD).

PDF Letak

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Prenos letaka